Søg
Close this search box.
Om Navwis

Mit navn er Micael Torp. Jeg stiftede Navwis Managment ApS med henblik på rådgivning indenfor ledelse samt digitalisering.

Jeg har igennem 30 år arbejdet med ledelse og rådgivning samt IT Management og udvikling. Derfor stiller jeg herigennem mine kompetencer og viden til rådighed for dem som har brug for sparring og innovation eller blot noget coaching i hverdagen.

Du kan finde en masse information på denne side indenfor ledelse, digitalisering samt IT sikkerhed. Har du spørgsmål udover den information som du finder her, kan du kontakte mig for yderligere dialog.

Navwis Management er sat i verden for at skabe værdi. Vi arbejder kun med projekter som vi i fælleskab med dig kan se vil skabe en værdi for din virksomhed. Vi er meget direkte i vores kommunikation og vi kalder en skovl for en skovl og en spade for en spade. Samarbejde og fremgang med fokus på værdiskabelse er nøgleord som vi sætter en store ære i at leve op til.

Micael Torp

Partnere & Samarbejde

Navwis manegement har et stort netværk og  samarbejder med en række konsulenter og virksomheder for at sikre at du som kunde altid får den bedst mulige rådgivning. Sammen er ingen opgave for stor eller for lille og vi kan altid finde den rette rådgiver til dig.

Populære Poster: